De beste betaalrekeningen voor uw bedrijf

Een zakelijke betaalrekening helpt eigenaren van kleine bedrijven om hun zakelijke fondsen gescheiden te houden van persoonlijke fondsen.

Ongeacht het type bedrijf waarin u actief bent, u hebt een betaalrekening nodig om op de hoogte te blijven van rekeningen en facturen. U hebt ook een rekening nodig om betalingen van klanten of klanten te accepteren en te storten, en u hebt waarschijnlijk een bankpas nodig waarmee u direct zakelijke uitgaven kunt betalen.

Ga aan de slag met onze topkeuze: Chase Business Checking

De beste zakelijke betaalrekeningen maken het gemakkelijk om een ​​”thuisbasis” voor uw zakelijke financiën te creëren – een waar u betalingen kunt accepteren, op de hoogte kunt blijven van de loonlijst en toegang hebt tot belangrijke bankvoordelen. Sommige van de beste zakelijke betaalrekeningen bieden zelfs initiële contante bonussen die u kunt verdienen als u zich aanmeldt en kwalificerende directe stortingen instelt of voldoet aan de minimale saldovereisten. Het belangrijkste is dat veel van de beste zakelijke betaalrekeningen die tegenwoordig beschikbaar zijn, voornamelijk online werken, wat betekent dat u virtueel een rekening kunt openen zonder ooit uw huis te verlaten.