De best betaalde handelsbanen op de markt

Het nastreven van een vierjarige opleiding of hoger is niet voor iedereen weggelegd. Als je in die groep valt, wil dat nog niet zeggen dat je geen goedbetaalde baan kunt krijgen. Er zijn een verrassend aantal handelsbanen die salarissen betalen op of boven een loopbaan waarvoor een vierjarige opleiding vereist is. Ze betalen goed omdat er veel vraag naar is en er wordt verwacht dat ze in de nabije toekomst zullen groeien.

Om dat soort geld te verdienen, moet je een van de beste handelsbanen binnenhalen. En hoewel ze misschien geen vierjarige opleiding nodig hebben, hebben de meeste wel een soort gespecialiseerd onderwijs nodig, meestal een associate’s degree (die je vaak kunt krijgen van een online college). Dat heeft op zich al veel voordelen, want een tweejarige opleiding is een stuk goedkoper dan een volledige vierjarige opleiding.

Ik heb eerder de beste banen zonder hbo-opleiding behandeld, en dit bericht gaat specifiek over handelsbanen. Kies er een die u interesseert – en past binnen uw inkomensverwachtingen – lees dan de beschrijving ervoor. Ik heb je de vereisten gegeven om in het vak te komen, het inkomen, de arbeidsomstandigheden, werkgelegenheidsprognoses en eventuele vereiste opleiding. Na het lezen van deze gids ben je al op weg naar je nieuwe carrière!

Voordelen van het nastreven van handelsbanen

Voor veel jonge mensen is het de standaardkeuze om naar een vierjarige universiteit te gaan. Maar als je ziet hoe goed de handelsbanen betalen en hoeveel minder opleiding ze nodig hebben, denk ik dat je geïnteresseerd zult zijn.

Afgezien van het inkomen, zijn hier andere voordelen voor de beste handelsbanen:

  • Je hebt maar een diploma van twee jaar of minder nodig, dus je bespaart tienduizenden dollars op je opleiding.
  • Je studeert af en begint geld te verdienen in de helft van de tijd die je nodig hebt om een ​​vierjarige opleiding af te ronden.
  • Omdat handelsbanen zeer gespecialiseerd zijn, volg je voornamelijk cursussen die verband houden met de baan, en minder van de algemene cursussen die vereist zijn bij een vierjarige opleiding.
  • Sommige scholen bieden hulp bij het plaatsen van een baan om u te helpen die eerste positie te bemachtigen.
  • Aangezien er veel vraag is naar de meeste van deze banen, is de kans op het snel vinden van een baan na het afstuderen erg groot.

Nog een ander groot voordeel is geografische mobiliteit, als dat belangrijk voor je is. Omdat vrijwel overal in het land vraag is naar de beste handelsbanen, kun je kiezen waar je wilt wonen. Of als het leven een van die vreemde wendingen neemt – die het meestal doet – kun je gemakkelijk een stap zetten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het vinden van een baan. Er is een grote kans dat er een op je wacht, waar je ook gaat.