Dit zijn de beste online banen om echt geld te verdienen

Jarenlang was werken op afstand meer een theorie dan een realiteit. Hoewel de technologie zeker bestond voor vele miljoenen mensen om online te werken, deed slechts een relatief klein percentage dat ook echt. Volgens een onderzoek dat FlexJobs in februari 2020 heeft ingevuld, was zelfs ongeveer 3,4% van de werknemers thuis.

Maar toen sloeg de pandemie van het coronavirus toe. Terwijl miljoenen werden ontslagen van hun baan, werden miljoenen meer verschoven naar werken op afstand. Volgens een Gallup-enquête die begin april is gehouden, is het percentage werknemers dat aangeeft dat hun werkgever flextijd of werk op afstand aanbiedt, gestegen tot 57% vanaf 30 maart 2020. Een volledige 62% van de Amerikaanse werknemers meldt dat ze tijdens de pandemie thuiswerken, dat is het dubbele van het percentage sinds half maart.

Het is een welkome afwisseling. De aard van werk en zelfs van hele carrières ondergaat sinds het begin van de 21e eeuw een dramatische transformatie. Naast de technologische vooruitgang die werken op afstand steeds meer mogelijk maakt, worden veel beroepen in snel tempo niet-traditioneel.

Beroepen die ooit formele banen waren, worden nu bijvoorbeeld gedaan door aannemers, freelancers en kluswerkers. En hoewel sommige een soort hybride zijn tussen een traditionele baan en zelfstandig ondernemerschap, leunen anderen resoluut voor zelfstandig ondernemerschap.

Als reactie op die overgang hebben we deze gids opgesteld voor de beste online banen om echt geld te verdienen.

De beste online banen

We hebben ons gericht op banen die steeds meer online gaan, en op beroepen die algemeen beschikbaar zijn voor freelancers en gigwerkers die gemakkelijk kunnen worden omgezet in een voltijds inkomen vanwege grote verschuivingen in technologie, de economie en de levensstijl en bestedingspatronen van de consument.

In onze lijst met de beste online banen hebben we technische beroepen, webgebaseerde beroepen, administratieve beroepen, onderwijsgerelateerde beroepen en professionele en gespecialiseerde beroepen opgenomen. Dit zijn de gebieden waar online banen steeds vaker voorkomen. Veel andere beroepen evolueren naar online, zij het in een langzamer tempo.

Om van deze kansen te profiteren, moet je bereid zijn om in alle soorten beroepsclassificaties te werken, of het nu is opgezet als een traditionele baan op afstand, parttime werk, contractopdrachten, freelance, gig-werk of full-time werk. op zelfstandige. De loonniveaus die voor meer formele beroepen worden gepresenteerd, zijn afkomstig van het Bureau of Labor Statistics Occupational Outlook Handbook of van Payscale.com, of worden gepresenteerd als algemene schattingen voor minder formele beroepen.

Om uw beoordeling gemakkelijker te maken, hebben we de mogelijkheden gegroepeerd in algemene brede categorieën.

 

  • technische beroepen
  • Webgebaseerde beroepen
  • administratieve beroepen
  • Onderwijsgerelateerde beroepen
  • Professionele en gespecialiseerde beroepen